Till höstterminen 2018 är det dags för spelare födda 2005 att börja årskurs 7. Då finns möjligheten att börja på Norrvikens skola och samtidigt gå på vår fotbollsprofil där spelare i årskurs 7-9 ges möjlighet till fotboll på schemat.

Vår fotbollsprofil på Norrvikens skola har funnits i många år och numera är den till för elever i årskurs 7-9 som väljer fotbollen inom elevens val. Fotbollseleverna på Norrvikens skola får följande:

• Fotbollsträning på förmiddagar, två gånger per vecka.
  • Fotbollsträning med välutbildade instruktörer tillsatta av Sollentuna FK tillsammans med AIK.
  • Möjlighet att utveckla sin fotboll under tre års tid parallellt med skolan.
  • Möjlighet att träna i fotbollshallen under vintertid vilket möjliggöra kvalitetsträning året om.

Vill ni veta mer om innehållet på fotbollsprofilen är ni välkomna att kontakta mikael.thorstensson@sollentunafk.se. Ni kan även läsa mer på Norrvikens skolas hemsida där ni också hittar hur ni ansöker.

Prova-på-träning

Den 1:a februari kl. 09.00 till 10.15 bjuder vi in till prova-på-träning på vår fotbollsprofil. Ni får möjlighet att träffa våra instruktörer samt ansvarig från Sollentuna FK, Mikael Thorstensson. Träningen är till för att ni ska få lära känna oss och vår träningsmiljö på ett avslappnat sätt, det är ingen uttagning. Anmälan till träningen sker här.

Antagning till Norrvikens skola görs på kötid och inte på fotbollsmeriter, vi upplyser dock alla sökande om att fotbollsprofilen idag enbart innehåller elever som spelar fotboll även på fritiden, så för att tillgodose sig träningen behöver man vara aktiv fotbollsspelare.

Det går givetvis bra att komma på prova-på-träningen om ni redan går i Norrvikens skola i årskurs 6. Går ni på Norrviken redan och har för avsikt att gå där även i årskurs 7 kommer ni få möjlighet att välja fotbollen som elevens val vi skolstarten.