FN-konsert 23 oktober kl 17.00

Våra musikelever uppträder med en FN-konsert den 23 oktober kl 17.00. Biljetter köpes på plats. Det kommer att finnas fika till försäljning av årskurs 9. Varmt välkomna!

Nyheter Norrvikens fotbollsprofil!

Norrviken skolas fotbollsprofil

Sollentuna FK driver sedan flera år tillbaka ett starkt samarbete med Norrvikens skola där vi har fotbollsprofil för spelare i årskurs 7-9. Välutbildade tränare, bra träningsförutsättningar och fotboll kombinerat med bra skolgång väntar dig som väljer Norrvikens skola.

NYHET!

Till läsåret 2019/2020 kommer vi även ta in årskurs 6 på fotbollsprofilen och utöka denna till årskurs 6-9.

Fotbollsprofilen på Norrvikens skola bedrivs inom ramen för elevens val vilket ger spelarna möjlighet till cirka två timmar fotboll i veckan, fördelat på två träningspass. Alla träning sker på Norrvikens IP där vi har tillgång till fotbollshall, konstgräs, möteslokaler och gym. Hösten 2018 har vi cirka 25 elever.

Huvudinstruktör på Norrvikens skola under 2018/2019 är Mike Lindström som sedan våren 2018 är heltidsanställd i Sollentuna FK som utvecklingschef. Mike var med och byggde upp fotbollsprofilen på Norrviken när den startade för drygt 10 år sedan.

Två träningar i veckan inom ramen för elevens val. Nuvarande schemaläggning innebär måndag och torsdag, sista lektionen för dagen.

Spelarutbildningsplan som följer SvFF och Sollentuna FK:s respektive spelarutbildningsplaner med temablock.

Individuellt anpassad träning utifrån ålder och nivå med fokus på att utveckla delar som normalt kanske inte hinns med i den ordinarie lagverksamheten.

Sollentuna FK:s mål tillsammans med Norrvikens skola är att bygga upp en verksamhet med cirka 15 spelare i varje årskull. Till hösten 2019 är det elever födda 2006 och 2007 som kan söka till skolan. Skolvalet sker via kommunens system samt kölista till skolan, information om detta hittar ni på www.norrvikensskola.se.

Frågor om Norrvikens skolas fotbollsprofil kan ställas till mikael.thorstensson@sollentunafk.se eller mike@sollentunafk.se.

Välkomna på öppet hus 23 november kl 8-13.00!

Hej!  

Du och ditt barn är varmt välkomna att besöka oss på öppet hus på Norrvikens skola, 23 November kl 8-13.00
Vi har ett av världens viktigaste jobb: Att ta ansvar för ditt barn i tio år.  Vi hoppas därför att du tar chansen att besöka oss. Ditt barn kan gå i Norrvikens skola hela vägen från förskoleklass till nionde klass. De minsta börjar i Lilla Norrviken, som är en egen byggnad på skolan. På så sätt får ditt barn både den lilla skolans gemytlighet och den stora skolans kvalitet. Från årskurs fyra finns möjligheten att välja musikprofil och från årskurs  sex även fotbollsprofil. Vi är stolta över att våra elever har ett bättre skolresultat än snittet i Sollentuna kommun och i hela landet. När du kommer till oss vill vi visa att vi inte bara är måna om bra skolresultat utan också om personlig  utveckling, vänner och trygghet. Ställ gärna ert barn i kö redan nu: norrvikensskola.se/ansok-till-oss.

Välkommen!  Rektor Susanne Johansson och personalen på Norrvikens skola 
 
Du hittar Norrvikens skola på Lindvägen 16, Sollentuna. Skolan ligger 750 meters promenad från Norrvikens station. 
Vi tar även emot personliga besök om ni har svårt att komma den 21/11. Kontakta skoladministratör Pia Orestav 08-551 058 44,  pia.orestav@norrvikensskola.se 
Har du frågor om skolvalet eller antagning? Kontakta Petra Landelius på 070-321 85 57, petra.landelius@norrvikensskola.se 

 

Inbjudan förskoleklass HT 2018

Hej!
Så roligt att du ska börja på Norrvikens skola! Än är det ett tag kvar tills det blir höst, men
tiden går fort. För att inte allt ska bli nytt i höst så vill vi bjuda in dig till två
inskolningsdagar.
Vi träffas i ditt blivande skolhus C-huset som ligger mitt på skolgården. Huset ligger mellan
expeditionen och D- huset. Under inskolningsdagarna får du möjlighet att lära känna dina nya
klasskamrater och träffa de vuxna på skolan, samt få en känsla för hur det är att gå i skolan.
Du är välkommen på inskolning följande datum:
Måndagen den 28/5 kl 08.30 – 10.30.
Måndagen den 4/6 kl 09.00 – 11.00.
Vi bjuder eleverna på lunch vid andra tillfället.
Vi kommer att berätta mer om inskolningsdagarna när vi ses, men har du några frågor redan
nu så får du gärna höra av dig till oss.
Det ska bli roligt att träffas!
Väl mött//
Magdalena

magdalena.olofsson@norrvikensskola.se

 

 

 

nbjudan F-klass 2018

Hej högstadieföräldrar på Norrvikens skola!

Välkomna till en viktig och intressant kväll om alkohol, tobak och narkotika!

Under kvällen kommer vi både att lyssna på en föreläsning och ha möjlighet till frågor och diskussioner.

”Hur mycket ska man egentligen oroa sig?”

”Ska man bjuda tonåringar på alkohol hemma?”

”Måste man sitta och vänta tills de kommer hem på natten?”

”Vad gör man när tonåringen inte gör som man kommit överens om?”

Tid: Tisdag 8 maj kl 18 – 20

Plats: Matsalen

Medverkar gör:

Kristina Persson från Förebyggande enheten (socialtjänsten), My Lindén från Skol och familjeteamet, Mini Maria och representanter från kommunens fältarbetare

Norrvikens Skolas fotbollsprofil hösten 2018

Vi har några platser kvar till vår populära fotbollsprofil i åk 7-9 som drivs i samarbete med Sollentuna fotbollsklubb. Hör av er till oss så berättar vi mer! 

Norrvikens Skolas fotbollsprofil

Sollentuna FK driver sedan flera år tillbaka ett starkt samarbete med Norrvikens skola där vi har fotbollsprofil för spelare i årskurs 7-9. Välutbildade tränare, bra träningsförutsättningar och fotboll kombinerat med bra skolgång väntar dig som väljer Norrvikens skola.

Fotbollsprofilen på Norrvikens skola bedrivs inom ramen för elevens val vilket ger spelarna möjlighet till cirka två timmar fotboll i veckan, fördelat på två träningspass. All träning sker på Norrvikens IP där vi har tillgång till fotbollshall, konstgräs, möteslokaler och gym. Våren 2018 har vi cirka 30 elever där sjuorna och åttorna står för majoriteten av gruppen. Vår förhoppning är att vi från HT-2018 har cirka 10-15 spelare i varje årskull.

Huvudinstruktör på Norrvikens skola under 2017/2018 är Linus Wennberg, akademitränare i AIK. Linus har till sin hjälp av ytterligare tränare från antingen AIK eller Sollentuna FK.

Sollentuna FK:s mål tillsammans med Norrvikens skola är att bygga upp en verksamhet med en hel klass i varje årskull. Till hösten 2018 är det elever födda 2005 som kan söka till skolan. Ansökan sker via kommunens system samt kölista till skolan, information om detta hittar ni under ansöka fliken ”ansöka till oss” på skolans hemsida.

Frågor om Norrvikens skolas fotbollsprofil kan ställas till mikael.thorstensson@sollentunafk.se. eller till Petra Landelius på petra.landelius@norrvikensskola.se, 070-321 85 57.

Pin It on Pinterest