Fotbollsprofil – prova-på-träning den 2/2 kl. 09.00

Nu är det dags att göra sitt skolval inför årskurs 7 för spelare födda 2004. Sollentuna FK har sedan många år tillbaka en fotbollsprofil på Norrvikens skola där vi erbjuder fotbollsträning två gånger i veckan – totalt ca 2h 20 minuter inom elevens val. Tillsammans med Norrvikens skola erbjuder vi kvalitativ fotbollsträning med duktiga instruktörer, bra träningsförutsättningar på Norrvikens IP samt en genomarbetad kursplan. Till vintersäsongen 2017/2018 kommer vi dessutom ha en toppmodern och fullstor fotbollshall.

Urvalet till fotbollsprofilen görs på kötid till Norrvikens skola. För att ni ska kunna söka till fotbollsprofilen behöver ni göra er skolansökan via Sollentuna kommun och även ställa er i Norrvikens skolas egna kö som du finner här. Har ni frågor om kötid och skolansökan kan ni kontakta petra.landelius@norrvikensskola.se eller ringa 0703218557

Torsdag den 2/2 kl. 09.00 ger vi alla spelare som vill möjligheten att testa på en fotbollsträning med våra instruktörer Linus och Victor samt våra chefstränare. Ni kan anmäla er till denna prova-på-träning via denna länk. Var på plats i god tid, vi startar träningspasset 09.00 och håller på cirka 75 minuter. Omklädningsrum och dusch finns. Frågor om fotbollsinnehållet på fotbollsprofilen kan ni ställa till mikael.thorstensson@sollentunafk.se, klubbchef i Sollentuna FK.

 

Pin It on Pinterest