Vi har några platser kvar till vår populära fotbollsprofil i åk 7-9 som drivs i samarbete med Sollentuna fotbollsklubb. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Norrvikens Skolas fotbollsprofil

Sollentuna FK driver sedan flera år tillbaka ett starkt samarbete med Norrvikens skola där vi har fotbollsprofil för spelare i årskurs 7-9. Välutbildade tränare, bra träningsförutsättningar och fotboll kombinerat med bra skolgång väntar dig som väljer Norrvikens skola.

Fotbollsprofilen på Norrvikens skola bedrivs inom ramen för elevens val vilket ger spelarna möjlighet till cirka två timmar fotboll i veckan, fördelat på två träningspass. All träning sker på Norrvikens IP där vi har tillgång till fotbollshall, konstgräs, möteslokaler och gym. Våren 2018 har vi cirka 30 elever där sjuorna och åttorna står för majoriteten av gruppen. Vår förhoppning är att vi från HT-2018 har cirka 10-15 spelare i varje årskull.

Huvudinstruktör på Norrvikens skola under 2017/2018 är Linus Wennberg, akademitränare i AIK. Linus har till sin hjälp av ytterligare tränare från antingen AIK eller Sollentuna FK.

Sollentuna FK:s mål tillsammans med Norrvikens skola är att bygga upp en verksamhet med en hel klass i varje årskull. Till hösten 2018 är det elever födda 2005 som kan söka till skolan. Ansökan sker via kommunens system samt kölista till skolan, information om detta hittar ni under ansöka fliken ”ansöka till oss” på skolans hemsida.

Frågor om Norrvikens skolas fotbollsprofil kan ställas till mikael.thorstensson@sollentunafk.se. eller till Petra Landelius på petra.landelius@norrvikensskola.se, 070-321 85 57.