Du och ditt barn är välkomna till öppet hus 16 januari 2018 kl 17:00-20:00.

Vi har ett av världens viktigaste jobb: Att ta ansvar för ditt barn i tio år. Vi hoppas därför att du tar chansen att besöka oss.

Ditt barn kan gå i Norrvikens Skola hela vägen från förskoleklass till nionde klass. De minsta börjar i ett eget hus, Lilla Norrviken. På så sätt får ditt barn både den lilla skolans gemytlighet och den stora skolans kvalitet. Från årskurs fyra finns möjligheten att välja musikprofil och från årskurs sju även fotbollsprofil.

Vi är stolta över att våra elever har ett bättre skolresultat än snittet i Sollentuna kommun och i hela landet. När du kommer till oss vill vi visa att vi inte bara är måna om bra skolresultat utan också om personlig utveckling, vänner och trygghet.

• Öppet hus kl 17:00-20:00 i alla tre husen (F-3, 4-6 och 7-9).
  • Elever från musikklasserna uppträder 17:00, 17:45 och 18:30 i matsalen.
  • Information om fotbollsprofilen 17:30 och 18:30.
  • Presentation av skolan i musiksalen kl 17:30 och 18:30.
  • Skolans elevhälsa finns på plats.
  • Vi bjuder på fika!

Ställ gärna ert barn i kö redan nu: norrvikensskola.se/ansok-till-oss

Välkommen!

Rektor Per Junelind och personalen på Norrvikens Skola

Du hittar Norrvikens skola på Lindvägen 16, Sollentuna. Skolan ligger 750 meters promenad från Norrvikens station.

Vi tar även emot personliga besök om ni har svårt att komma den 16/1. Kontakta Pia Orestav, 08-551 058 44, pia.orestav@norrvikensskola.se Har du frågor om skolvalet eller antagning? Kontakta Petra Landelius på 070-321 85 57, petra.landelius@norrvikensskola.se

Bästa skolan i Sollentuna kommun
Norrvikens skola, Sollentuna