Hoppas att ni alla har haft en skön sommar och att ni känner er redo för en nytt spännande läsår på Norrvikens skola.

Måndagen den 22 augusti startar terminen med upprop och skoldag fram till kl 14.00. Lunch serveras i skolan.  Åk F-5 träffas kl 9.00 på Kullen, som ligger utanför matsalen, där vi sjunger tillsammans och kröner våra 6-åringar. Föräldrar och syskon är givetvis välkomna.  Därefter tar lärarna med sig eleverna till respektive klassrum. Skoldagen avslutas ca 14.00 för samtliga elever på skolan. Fritids har öppet som vanligt.

Elever i åk 6-9 träffas direkt i mentorsklassummen kl 10.00. Nedan hittar ni information om vilka mentorsklassrum som gäller.  Nya elever i åk 6-9 träffas utanför expeditionen kl 9.50. Era mentorer möter upp er där och tar med er till klassrummen.

6A sal B1, lärare Barbro Backman

6B sal C2, lärare Susanne Johansson