Vad roligt att du har valt att börja på Norrvikens skola!

Elevernas första dag och uppropsdag är måndagen den 21 augusti.  Elever i åk F-5 träffas för upprop kl 9.00 på “Kullen” som ligger precis utanför matsalen. Då kommer du att få träffa dina blivande klasskamrater, få en presentation av lärarna och se våra 6-åringar krönas in i skolvärlden.

Första dagen kommer vi att gå igenom schemat, skolans ordningsregler, dela ut böcker och, inte minst, ägna oss åt att lära känna varandra. Det finns också möjlighet att ta en rundtur på skolan med din mentor.  Lunch serveras på skolan och dagen avslutas ca 14.00. I de yngre åldrarna tar fritids över från ca 13.00.  Redan under första veckan kommer utvecklingssamtalen att äga rum. Tid för samtal får du i mitten på augusti av din lärare.

Om du har några frågor under sommaren går det bra att mejla till info@norrvikensskola.se.

Vi kommer att publicera vilka lektionssalar och lärare som gäller för respektive klass på vår hemsida, och på Schoolsoft, i mitten på augusti.

Från och med den 14 augusti kan du nå våra arbetslagsledare på följande mailadresser:

Fritids  john.rodehn@norrvikensskola.se

F-6: shawen.rashed@norrvikensskola.se

7-9: elin.delehag@norrvikensskola.se

Önskar dig en härlig och vilsam sommar!

Skolledningen