Vad roligt att du har valt att börja på Norrvikens skola!

Elevernas första dag och uppropsdag är måndagen den 21 augusti. Elever i åk 6-9 träffas kl 10.00 i mentorsklassrummen, men eftersom du är ny hos oss möter din mentor upp dig vid expeditionen kl 9.50.

Första dagen kommer vi att gå igenom schemat, våra ordningsregler, dela ut skåp och diverse annat. Det finns också möjlighet att ta en rundtur på skolan med din mentor. Lunch serveras på skolan och dagen avslutas ca 14.00. Ta gärna med dig ett hänglås redan första dagen om du ska börja i åk 7-9. Första veckan gäller inte ordinarie schema utan din mentor meddelar dig vilka tider som gäller för just din klass. Vi kommer att hålla utvecklingssamtal under första veckan från kl 14.00 och framåt. Tid och plats meddelas under augusti.

Om du har några frågor under sommaren går det bra att mejla till info@norrvikensskola.se.

Vi kommer att publicera vilka lektionssalar och lärare som gäller för respektive klass på vår hemsida, och på Schoolsoft, i mitten på augusti.

Från och med den 14 augusti kan du nå våra arbetslagsledare på följande mailadresser:

Fritids  john.rodehn@norrvikensskola.se

F-6: shawen.rashed@norrvikensskola.se

7-9: elin.delehag@norrvikensskola.se

Önskar dig en härlig och vilsam sommar!

Skolledningen