Du och ditt barn är varmt välkomna att besöka oss på öppet hus på Norrvikens skola, 21 november kl 17:00-19:00

Vi har ett av världens viktigaste jobb: Att ta ansvar för ditt barn i tio år.  Vi hoppas därför att du tar chansen att besöka oss. Ditt barn kan gå i Norrvikens skola hela vägen från förskoleklass till nionde klass. De minsta börjar i Lilla Norrviken, som är en egen byggnad på skolan. På så sätt får ditt barn både den lilla skolans gemytlighet och den stora skolans kvalitet. Från årskurs fyra finns möjligheten att välja musikprofil och från årskurs  sex även fotbollsprofil. Vi är stolta över att våra elever har ett bättre skolresultat än snittet i Sollentuna kommun och i hela landet. När du kommer till oss vill vi visa att vi inte bara är måna om bra skolresultat utan också om personlig  utveckling, vänner och trygghet. Ställ gärna ert barn i kö redan nu: norrvikensskola.se/ansok-till-oss.

Välkommen!  Rektor Susanne Johansson och personalen på Norrvikens skola

Du hittar Norrvikens skola på Lindvägen 16, Sollentuna. Skolan ligger 750 meters promenad från Norrvikens station.
Vi tar även emot personliga besök om ni har svårt att komma den 21/11. Kontakta skoladministratör Pia Orestav 08-551 058 44,  pia.orestav@norrvikensskola.se
Har du frågor om skolvalet eller antagning? Kontakta Petra Landelius på 070-321 85 57, petra.landelius@norrvikensskola.se